Software ontwikkelaar

Voorwaarden
Dit is een vrijwilligersfunctie. We werken allemaal op eigen kosten en ten behoeve van het idee. We verwachten niet dat een vrijwilliger meer dan 4 uur per week besteedt.
Technologie
Onze site is geschreven in Typescript + NextJS + TailwindCSS. Onze bot is geschreven in Python. Maar er zijn geen beperkingen: we zijn klaar om de volgende projecten op elke technologie te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat ze worden gebruikt in overeenstemming met gezond verstand. Daarom zijn er geen strenge eisen aan de aanvrager.
Softwarebeveiliging
We werken in een bijzonder gevaarlijke omgeving, dus elke stap in de ontwikkeling wordt bepaald door beveiliging. We houden ons aan het principe van de minste privileges en verzamelen zo min mogelijk gegevens, zodat er geen probleem is om deze later op te slaan. Hetzelfde wordt van de aanvrager verlangd.
Persoonlijke beveiliging
De repository van onze site is open. Op deze manier laten we zien dat we transparant zijn en niets verkeerds doen. Maar het gevolg hiervan is de deanonimisering van de site-ontwikkelaars. De aanvrager zou dit moeten begrijpen. Maar we zijn bereid om andere benaderingen voor Mary's softwareprojecten.
Communicatietaal
Binnen spreken we Belarusisch en Russisch. Maar dat is geen vereiste, we spreken allemaal op een goed niveau Engels.
Creativiteit en vrijheid
We houden ons aan het standpunt dat een persoon zich zoveel mogelijk openbaart in een vrije omgeving. Daarom stellen we geen strikte eisen aan een ontwikkelaar. Het belangrijkste is dat hij klaar is om in een team te werken en heeft de wens om Mara en de Belarusische gemeenschap in Nederland als geheel te ontwikkelen.

Форма зваротнай сувязі