Warmte en licht voor Oekraïne

Mara en de Belarusiche diaspora van Nederland, Belarusians of the Netherlands organiseren geld inzamelen voor de aanschaf van dieselgeneratoren voor inwoners van Oekraïne!

Warmte en licht voor Oekraïne

Warmte en licht voor Oekraïne

Vrienden, wij en de Belarusiche diaspora van Nederland, vertegenwoordigd door de gemeenschap "Belarusians of the Netherlands" organiseren geld inzamelen voor de aanschaf van dieselgeneratoren voor inwoners van Oekraïne!

Heb je ooit zonder licht en warmte geleefd? Ons huidige doel is om geld in te zamelen voor 6 generatoren, de prijs van één is 500 euro (we waren van plan om generatoren voor 1500 euro, maar we kregen veel feedback dat zulke generatoren niet nodig zijn voor gewone mensen). Met een donatie van 4-5 euro kunnen we minimaal 6 gezinnen voorzien van elektriciteit en warmte. Wij - MARA - staan garant voor een gerichte besteding van de gelden. Problemen met de distributie van generatoren, het zoeken naar vrijwilligers voor levering aan Oekraïne of aan de grens zullen worden opgelost tijdens het verzamelen van het vereiste bedrag.

Vrijwilligers zijn welkom!

Overtollige ingezamelde middelen zullen worden gebruikt om humanitaire hulp en warme kleding te kopen die gezinnen in Oekraïne nodig hebben. Het doel is om eind dit jaar het minimaal benodigde bedrag (3.000 euro) bij elkaar te hebben. Verspreid dit bericht op sociale netwerken en onder je vrienden! Wij geloven dat het ons gaat lukken!

Bedankt vrienden! Lang leve Belarus en glorie voor Oekraïne!

Betaal link: https://bunq.me/WarmUkraine

Stichting Belarus Solidarity Foundation

IBAN: NL31 BUNQ 2056 7296 95

BIC: BUNQNL2A