Online lezing door Mikita Monich

MARA presenteert een online lezing door Mikita Monich! Het onderwerp is "Waarom kunst consumeren?". De lezing wordt online gegeven via het ClickMeeting platform op 20 december om 19:00. Geef bij het kopen van tickets uw e-mailadres op. Daar ontvang je een uitnodiging voor een lezing. Als er iets misgaat, schrijf ons dan op events@belarusians.nl, of in de Telegram-chat van onze organisatie: @marabynl_chat.

Als u onze spreker wilt extra steunen, heeft u ook de mogelijkheid om hem te tippen.

"Waarom kunst consumeren?"

Het antwoord op deze vraag kan net zo verschillend zijn als het antwoord op de vraag "Waarom sporten?". De resultaten van regelmatige fysieke activiteit zijn zeer tastbaar: spiertonus, gewichtsverlies, verbeterd welzijn, verhoogde werkcapaciteit en stressbestendigheid, geluk tenslotte.


Hoe zit het met kunst? Hoe de belasting aanpassen? Hoeveel herhalingen? Is er kans op blessures? Wanneer bereik ik mijn doel? En
tot slot: "Wat zijn mijn doelen in deze praktijk?"


Mikita Monich zal hierover vertellen met illustraties, voorbeelden en indien mogelijk met humor. Omdat niets het vergankelijke wonder van de kunst zo vernietigt als de brute kracht van ernst en buitensporige spanning.