Kupalle aan de Noordzee 2024 met Lavon Volski en KRIWI!

Wij nodigen jullie uit voor ons traditionele festival “Kupalle aan de Noordzee”!

Eén van de mooiste Belarusische feesten kan in Nederland gevierd worden! Laten we weer samenkomen en onszelf en onze families het gevoel van ons moederland geven. Net als voorheen nodigen we onze vluchtelingen gratis uit op Kupalle. En we zijn erg blij dat Mara de mogelijkheid heeft om de ov-kosten naartoe te betalen voor degenen die in de azielzoekerscentra wonen.

Wanneer - op 29 juni, om 16:00.

Waar - Blow Beach House in Kijkduin, Zandmotorpad, 2554 GK Den Haag

Dress code - Vyshyvanka of andere witte kleren.

Programma:

16:00 Deuren gaan open.

16:00 - 19:30 Markt van Belarusische kunstenaressen.

16:30 - 18:30 Magische workshop-verrassing, gebaseerd op Belarusische tradities, van Irina Novik.

16:00-19:00 Schakeltafel.

16:30 - 19:30 Strand volleybal.

16:30 - 19:30 Creatief hoekje voor keramiek van Masha Proharava.

16:30 - 17:30 Kinderatelier ‘Kupalle postkaartjes’.

17:00 - 19:30 Workshop kransen weven van Natallia Volk.

17:00 - 18:00 Kupalle-meditatie voor vrouwen op de kust.

18:00 - 19:00 Zoektocht voor kinderen ‘Vind een varenbloem’.

19:00 - 20:00 Traditionele opening van de Kupalle met KRIWI.

20:00 - 21:30 Concert door Lavon Volski bij zonsondergang.

Belangrijk om te weten:

Kupalle-kransen 🌿🌼🌷

Planten in de duinen en in parken in Den Haag mogen niet worden gescheurd! Wij maken bloemen, kruiden en alle andere materialen voor een krans voor u klaar. Wil je een krans, betaal dan samen met het kaartje. Prijs is 15 euro. Bij bestelling van één BBQ krijg je 50% korting op één krans.

Schakel ♞♖🤓

Er zal een schaakbord zijn. Degenen die dat willen, kunnen van het
spel genieten.

Strand volleybal 🏐🏆🤾‍♀️

We zullen het veld voorbereiden: een bal en een net. Verzamel je vrienden vooraf in teams of doe ter plekke mee en laat de Belarusen winnen!

Eten en drinken 😋🥤🍕

Bij elk kaartje is één drankje inbegrepen. Er zijn ook drankjes verkrijgbaar bij de bar. De locatie organiseert voor ons een barbecue, deze dient vooraf en uiterlijk 4 weken voor de datum besteld en betaald te worden! Sommige producten uit het ‘versimpeld’ menu kunnen ter plaatse worden gekocht.

BBQ 🥩🍗🥗

De barbecue wordt professioneel georganiseerd door de locatie. Zorg ervoor dat je je bestelling vooraf en uiterlijk 4 weken van tevoren plaatst! De prijs van één portie is 26,5 euro. In een portie zit: 3 vlees, 1 vega, 2 verse salade en brood. De kosten van één portie voor kinderen (3-12 jaar) bedragen 15,5 euro. En dit bestaat uit 2 vlees, 2 salade en brood. Wanneer je een barbecue bestelt, krijg je van ons een cadeau: 50% korting op een krans.

Populaire vragen:

Wat is inbegrepen in de ticketprijs? 🤩🍷🎸

Toegang tot het evenement - 1 drank - concert Lavon Volski - alle evenementen uit het programma, behalve kransen. Kransen zijn apart te betalen en kun je beter samen bestellen met ticket.

Hoe daar te komen? 🚗🚌🚲

- Met een auto. Gratis parkeren. Ga dan naar Blow Beach House.

- Met het openbaar vervoer. Vanaf station Centraal Starion Den Haag neem je buslijn 24 naar de halte Kijkduin. Ga dan naar Blow Beach House. Of gebruik https://9292.nl of Google Maps. De dichtstbijzijnde bushalte is Kijkduin bushalte.

- Met een fiets. Blow Beach House voor wie in de buurt woont of voor OV-Fiets gebruikers.

Waar kan ik overnachten? ⛺️🏠🏖

Op 10 minuten loopafstand ligt het vakantiepark Roompot Kijkduin https://www.roompot.nl/bestemgen/nederland/zuid-holland/vakantiepark-kijkduin/ Hier kunt u een tentplaats huren. Voor 2 volwassenen plus 2 kinderen kost één nacht bijvoorbeeld 50-60 euro. Ook zijn er vele mogelijkheden om een ​​bungalow voor het hele weekend te huren. Zie ook https://www.booking.com/, https://www.airbnb.com.