De tentoonstelling “Ik ben niet bang, laat ze maar bang zijn” gewijd aan Ales Bialiatski.

Wij nodigen jullie uit om de tentoonstelling “Ik ben niet bang, laat ze maar bang zijn” te bezoeken. De tentoonstelling is gewijd aan Ales Bialiatski - de oprichter en hoofd van het mensenrechtencentrum “Viasna” en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede van 2022.

Het belangrijkste doel van het evenement is om via een mediapresentatie van het imago en de ideeën van Ales Bialiatski te vertellen over de mondiale problemen van de moderne Belarusishe realiteit – er zijn meer dan 1.500 politieke gevangenen in Belarus, evenals tienduizenden mensen die ondergaan politieke repressie vanwege hun overtuigingen.

De tentoonstelling vindt plaats van 13 juli tot en met 9 augustus in Het Atrium Den Haag, Spui 70, Den Haag. De tentoonstelling is geopend tijdens de openingstijden van de gemeente Den Haag. De toegang is gratis.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op 13 juli om 13.00 uur. Tijdens de opening zullen toespraken in het Engels worden gehouden door: Ilya Shcharbitski (vertegenwoordiger van MÁRA), Valeryia Kalesnik (politieke vluchteling uit Belarus). Als u naar de opening wilt komen, meldt u zich dan vooraf aan via events@belarusians.nl

Mede-organisatoren van de tentoonstelling: Malanka Media, Atrium City Hall, MÁRA - Vereniging van Belarusen in Nederland.

Met de steun van de Europese Commissie.